+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Meda – Art of Museum Kampa Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 176 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    81%
  • Poměr cena/kvalita

    89%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Cathia

rodina se staršími dětmi, 31.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Für ein 4 Sterne Hôtel war es sauber! Neben ein Uban Station!

  • Das Hotel ist alt! ' Frühchtük zu vergessen !

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 22.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Propálený ručník, zapraný šedé barvy, propálený závěs, puch na pokoji. Na WC nebylo prkénko. TV velmi malá, hotel absolutně neodpovídá 4*!!! Parkování u hotelu nebylo, nabízí i za jinou cenu, přitom je dál od hotelu a do hotelu se musí dojít. Velmi nespokojen.

Personál
6
Služby
2
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

skupina přátel, 12.8.2016

Spojené království

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Getting a refund! And the young, trying their best to help, reception staff.

  • Very small room. Not clean with a damp smell. There was no wardrobe or even a rail to hang clothes. No drawers. Tiny little TV on the wall not plugged in and had to be lifted off the wall to plug in aerial and plug behind it. Then very few channels - no English or news channels. Bed sheets were torn. Bathroom had mould and infestation of silverfish. We moved to another hotel.

Personál
8
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 5.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Robert

dospělý pár, 10.7.2018

Nürnberg Německo

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 24.3.2016

Chrudim Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Velmi příjemný personál v recepci

  • Špinavý koberec v pokoji, pokoj celkově neútulný. Problem s výtahem

Personál
10
Služby
6
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 2.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 30.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Alena

skupina přátel, 19.8.2016

Kamenický Šenov Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Hlavně kousek od Metra a tram. Solidní cena ubytování, velmi dobré snídaně.

  • Mohl by být úklid na lepší úrovni - bydlela jsem na pokoji 105, koberec by nutně potřeboval vyčistit a ani kachlíky v koupeně nebyly v dobré stavu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Meda – Art of Museum Kampa odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hodnoceni a s radosti Vám oznamujeme, že v hotelu proběhla modernizace a zminovany pokoj 105 je velice krasny. Budeme se na Vás tesit.

Alena

jednotlivec, 6.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 22.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Skutečně klidný hotýlek-spalo se dobře(to je ostatně u hotelu to nejdůležitější kritérium)

  • Hotel uvádí bezplatný parking na ulici,což samozřejmě po zavedení parkovacích zón neplatí a ostatně by nebylo ani kde zaparkovat. Doporučuji příjezd MHD. Krátce po 22.hodině jsme na recepčního museli opakovaně zvonit k vydání klíče-bez omluvy. Hotelu by slušely více ***.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Angelika

jednotlivec, 12.12.2016

Bayern Německo

  • Celkové hodnocení
64 %
  • die Damen an der Rezeption waren sehr freundlich kostenlose Unterbringung der Hunde

  • Athmosphäre im Frühstücksraum lädt nicht ein zu einem guten Start in den Tag, zu laut, zu eng Matrazen im Zimmer schlecht (107), Flecken auf der Bettwäsche, Flecken auf den Dekokissen und dem Tuch auf dem Bett. Benutztes Geschirr, Gläser und Tassen wurden nicht abgeräumt, keine neuen frischen Tassen und Gläser wurden aufgestellt

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Edita Vargová

jednotlivec, 17.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Pán Konopásek nám vychádzal maximálne v ústrety.

  • Stretávali sme sa s neprítomnosťou personálu na recepcii a hlučnosťou personálu vo dvore hotela v skorých ranných hodinách.

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Hotel Meda – Art of Museum Kampa odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, velice děkuji za kladné hodnocení. Budem velice rádi, kdyz nás opet navstívite. Manager hotelu Konopásek

Maria

dospělý pár, 15.5.2018

Nizozemsko

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Nice hotel. Unfortunately the elevator was out of order for the 3 nights we were staying. We had to walk to the 5th floor. Rooms okay, a bit old, but clean. Nice staff. Breakfast also nice. 200 metres from metro. We were in 10 minutes in the old town.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 25.9.2017

English

  • Celkové hodnocení
65 %
  • Staff at breakfast was not so good

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Vladimíra

rodina se staršími dětmi, 3.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • studená voda na koupání

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

dospělý pár, 4.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 19.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Hotel má své léta za sebou, jinak vše ok .

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan MUROŇ

dospělý pár, 28.5.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Čistota a klid v noci.

  • Na pokoji už není k dispozici kvalitní káva a čaj, ale např. místo sáčkového čaje "Picqwick, Lipton" je to "Jenča". Ručníky jsou již značně zaprané až šedé. Snížila se úroveň a kvalita podávaných snídaní. Automat na kávu podprůměrný a tomu se podává staré půlené pečivo. V době našeho pobytu rovněž snídala nějaká výprava ze Slovenska, která byla dosti hlučná.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Meda – Art of Museum Kampa odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

bohužel až nyní jsem se dozvěděl, že jste nebyli spokojený. Velice mě to mrzí, již se to nebude opakovat. Recepční se učí, tak nemá tolik informací, ale veškerý personál zaškolím:)

Dále knihy o paní Mládkové, byly vyprodané nyní vše máme + dokonce jsme rozšířili sortiment o turistické známky + pláštěnky. Ručníky objednáme nové, přeci nebudeme dělat ostudu máte pravdu.

Dále bych Vás touto cestou pozval na událost 30.6.2017 budeme slavnostně otevírat Werichovu vilu jistě u toho bude i přítomna paní Mládková. Hezký den. Konopásek, Manager hotelu

Martina

jednotlivec, 26.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • I když je hotel blízko Kulaťáku, je v něm krásně ticho. Okna se dají výborně zatemnit a postel je velice pohodlná. Oceňuji rovněž přítomnost konvice na pokoji.

  • Přikrývka je velice tenká! Přiznám se, že jsem využila i přikrývky z druhé postele, jinak bych zimou neusnula. Dalším dost nepříjemným překvapením byla snídaně. Jde z ní očividně poznat, že právě na této položce se hotel snaží ušetřit. Druhořadý šunkový salám, podivný sýr a podivné párky jsou to, co si můžete více méně dát. Nechápu, proč není ve výběru alespoň jeden druh kvalitní šunky, sýra a také vařené vejce. Toto podle mě naprosto sráží hotel do úplně jiné kvalitativní kategorie. A upřímně si neumím představit, že za toto bych měla platit plnou cenu (měla jsem last minute cenu).

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7